Ezt sikerült ma kiszúrnom a metróban, és a döbbenettől elsőre köpni-nyelni nem tudtam. A kebab removerként tetszelgő Szabó Győzőre reagálva egy jóval sajtóperszagúbb címet kellett az imént visszatörölnöm. Gyorsan utána is néztem, hogy mi ez:

Mit tegyen, vagy mit ne tegyen a vidékről elvágyódó, unatkozó fiatal feleség, ha rettentően unja már milliomos vállalkozó férjét és vérfoltos ügyleteit? Hogyan tegye el láb alól, ha csak alkalmatlan dévaj férfiak legyeskednek körülötte, akiknek nagyobb a szájuk, mind a puskacsövük, és az is hamar elsül?

Csak egyvalaki képes elvégezni a piszkos munkát: a délszláv háborút megjárt könyörtelen gyilkológép, a legendás Kobra! Akit nehezen lehet bevinni az erdőbe, mert nem látja a fától, igaz a fát sem. Ennek ellenére vagy épp ezért tekintet nélkül, szemtelenül leszámol bárkivel, ha leszámolják a jussát, és leszállítják a hullát.

Balkáni komédia alkohol- és pénzmámorban, ahol mindenki csörtet felfelé, ahol mindenki a pénzt akarja, de a sűrű golyózáporban könnyen elkalandozik a célkereszt.

Történik valamikor a XX. század végén.

Az AKM-63-ast figyeljétek oda. Nincsenek szavak. Kinek áll ez érdekében??