Mik√∂zben az oroszokat m√°r csak a budapesti memorandumon val√≥ r√°g√≥d√°s tartja vissza a ny√≠lt fegyveres beavatkoz√°st√≥l √©s a s√©rtŇĎd√∂tt √≥vod√°st j√°tsz√≥ Moszkva visszah√≠vta a washingtoni nagyk√∂vetet, sorra √©rkeznek a k√©pek a bak√°kr√≥l √©s felszerel√©s√ľkrŇĎl. K√©pes posztunkban sz√°mba vessz√ľk, mivel is oper√°lnak az oroszok a Kr√≠m-f√©lszigeten.

AK-74M-ek, 1P63/PK-1 Obzor red dotokkal, illetve a bal sz√©lsŇĎ katona eset√©ben gr√°n√°tvetŇĎvel szerelve. Nem l√°that√≥ pontosan, hogy melyik modell: lehet GP-25 Kosztyor, GP-30 Obuvka vagy GP-34.

AK-74M, itt is Obzorral.

Advertisement

Az általunk is rendszeresített PKM továbbfejlesztett verziója, a PKP Pecsenyeg géppuska, itt egy GAZ-2975 Tigr tetejére rögzítve.

A tengerészgyalogság GAZ-2975 Tigrjei.

Advertisement

AK-74M, sz√°momra ismeretlen optik√°val

Kis pihi, egy Ural-4320 t√°rsas√°g√°ban.

Advertisement

BTR-80-as menetoszlop valahol Krime√°ban.

2Sz1 Gvozgyika 122 mm-es önjáró tarackok.

Valahol kurva ijesztŇĎ, hogy a vil√°g imm√°ron sokadik alkalommal fogja benyelni az oroszokt√≥l a "csak a saj√°t polg√°rainkat v√©dj√ľk" k√°rty√°t. Most kell erŇĎt mutatni Putyinnak, mert az ut√≥bbi k√©t nap esem√©nyei az orosz tapogat√≥z√°sr√≥l sz√≥ltak - most pr√≥b√°lj√°k megn√©zni, meddig mehetnek el an√©lk√ľl, hogy kih√ļzz√°k a gyuf√°t a Nyugatt√≥l.